Me yhdistämme nopeasti kaksi, neljä, kuusi tai enemmän kalapurkkia tai kinkkupaketteja, pussikeittoja tai suklaapatukoita. Huomiota herättävät (kampanja)pakkausratkaisut. Banderoli on yksinkertainen keino luoda kampanjapaketteja. Kaksi, neljä, kuusi tai enemmän kalapurkkia on yhtä helppo yhdistää kuin kinkkupaketit, pussikeitot tai suklaapatukat. Banderoli omassa yritysilmeessä lisää kampanjapakkauksen näkyvyyttä supermarketin hyllyllä ja siten ostohalukkuutta asiakkaalle. Ylivertainen kaikilla alueilla: - Banderolilla kampanjapaketti on hetkessä valmis. - Paljon parempi kuin kutistemuovi, sekä energian kulutuksen että materiaalikustannusten osalta. - Banderoli toimii samalla sinettinä. - Hyvä ympäristölle - Helppo hävittää - Luotettava pakkaus - Monikäyttöinen
This natural flavouring adds the typical flavour of a good mature cheddar with a touch of walnut and hazelnut. It adds a typical, savoury aromatic signature to your aperitif pastries, cakes, flavoured cheeses, sauces, chicken nuggets, burgers and ravioli.
SEPI Rigato di capra fresco on ainutlaatuinen maku, joka on valmistettu tuoreesta vuohenmaidosta. Kokonaispainoltaan 1,2 kg se on täydellinen niille, jotka rakastavat laadukkaita juustoja ja haluavat lisätä ripauksen hienostuneisuutta pöytäänsä. Nauti 100 % herkullisuudesta tämän ainutlaatuisen tuotteen kanssa.
Analoginen juusto (tunnetaan myös nimellä jäljitelmäjuusto tai juustovaihtoehto) on maitotuote, jossa maidon rasva on osittain tai kokonaan korvattu kasvirasvalla. Kun täysmaidon rasva korvataan, tuotetta kutsutaan myös "vegaaniseksi juustoksi". Muut tuotantostandardit ovat samoja kuin tavallisessa juustontuotannossa. Analogista juustoa valitaan usein sen kustannustehokkuuden ja helpon tuotannon vuoksi. Tuote vaihtelee laajasti koostumukseltaan ja on siten soveltuva moniin käyttötarkoituksiin.
Musta valkosipulihelmiä
Lasipurkki.
Nettopaino noin: 65 g.
Ruokien koristelu
Lisäys salaateissa, lihoissa, kaloissa, jälkiruoissa jne.
Gourmet-tuote ravintoloille, hedelmäkaupoille, luontaistuotekaupoille, ravitsemusterapeuteille, elintarvikekaupoille, cateringille, pienille ja suurille supermarketeille tai muille, jotka käyttävät tavallista tuoretta valkosipulia.
Prosessoidut juustomme annoksina ovat upea tuote, joka on suurkulutuksessa supermarkettien hyllyillä ympäri maailmaa. Ne on pakattu kauniisiin pyöreisiin ja standardimuotoisiin laatikoihin.
Jokaisessa laatikossa on kahdeksan annosta. Jokainen juustopala on siististi kääritty alumiinifolioon, jossa on avausnauhat, jotta tuoreus säilyy pakkauksissa.
DANA-prosessoitu juusto tulee pyöreissä laatikoissa, jotka sisältävät kahdeksan annosta, yhteensä 140 grammaa. Tuotteella on 12 kuukauden säilyvyysaika, kun se säilytetään viileässä ja kuivassa ympäristössä. Pääraaka-aineet sisältävät maitoa (tai rasvatonta maitoa vähärasvaisen tai kevyen juuston tapauksessa), vettä, juustoa ja voita. Juuston väri on norsunluu ja vaaleankeltainen, ja maku on mieto ja kermaisa.
Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja hintatietoja.
Sijoitettuna gourmet-segmenttiin ja pehmeällä tekstuurilla, Senras Premium Juusto käy läpi 6 kuukauden kypsymisprosessin, joka antaa sille hieman intensiivisemmän ja pidemmän maun.
Paino: 0,5 kg
Paino: 0,8 kg
Paino: 1,2 kg
ChèvrArdennes esittelee useita erinomaisia makuvaihtoehtoja: kukkakuorissa, tuoreena yrttikiekkoina, hunajalla, rusinoilla, sipulilla, bruschettana, sitruunalla, pekonilla. Mutta myös tuhkapinnalla, hunajalla maustetussa vuohenjuustopasteijassa, Parmigiano Reggiano -juustolla, Tanskalaisella sinihomejuustolla ja monilla muilla. Laadun huomioiminen vuohenjuustojen valmistuksessa nostaa vain arvoasi vaativana jakelijana, joka valitsee tuoreita ja eksklusiivisia juustoja asiakkailleen.
Juustosektori vaatii joustavia pakkausratkaisuja, jotka mahdollistavat perinteisen tuotteen yhdistämisen houkuttelevaan pakkaukseen, joka takaa erinomaisen esittelyn ja paremman säilyvyyden. SITECNA voi tarjota laajan valikoiman ratkaisuja juustosektorille tuotteen käsittelyyn, kuormaukseen, pakkaamiseen, loppupaletointiin ja pakkaamiseen.
Juustopakkaus
Tuorejuustopakkaus
Tuorejuustopakkaus + Hillo
Paimenten tuottama juusto, joka vaeltaa. Nämä paimenet ja heidän karjansa viettävät 3 kuukautta kesästä Pyreneiden korkeilla vuorilla, korkeuksilla, jotka vaihtelevat 1000:sta 2300 metriin. Alueen kasvillisuus on ainutlaatuista ja antaa juustolle ainutlaatuisen hedelmäisen aromin ja maun.
Toimitamme koko Ranskaan.
Tulum-juusto kantaa jokaisen alueen omia erityispiirteitä. Mezopotamian maaperä - İzmir Tulum on kovaa, kypsyy suolan avulla ja kaunistuu ajan myötä, suola poistuu ja sen jättämät jäljet näkyvät juustossa huokosina. Suosittelemme, että otat juuston jääkaapista ja annat sen levätä muutaman minuutin ennen kuin viipaloit sen juustoveitsellä. Se on valmistettu 100 % lehmänmaidosta.
BUISSON on paikallisten juustojen tukkumyyjä, joka myy juustotuotteita
poikkeuksellisen juustovalikoiman kanssa Rungisissa.
BUISSON: ammattilaisten juustotoimittaja.
Juustoyrityksemme BUISSON, joka sijaitsee Rungisissa, tarjoaa myös juustojen toimitusta vientiin.
Manchego-juusto eroaa muista Espanjassa valmistetuista juustoista ulkonäöltään, sillä siinä on caseiinilevy, jossa on sana Manchego ja sarjanumero, joka mahdollistaa tuotteen jäljitettävyyden ja autentikoinnin Manchegan alkuperämerkinnän sääntövalvontaviranomaisen toimesta.
Juuston sisus on norsunluun värinen, ja siinä on tasaisesti jakautuneita silmiä.
Rakenne on voimainen, suussa sulava, ja maku on puhdas, pehmeä ja syvä, tyypillinen lampaanmaidolle.
Kaikki juustomme valmistetaan ilman lisäaineita ja ne ovat lysozyymivapaita, natamysiini- ja sorbaattivapaita. Gluteenittomia.
Koko Marrons Glacés Alustassa
Laatikko 6 Marronia punaisella kannella
Alustassa olevat marrons glacés säilyvät useita vuosia, kunhan laatikkoa ei avata.
Jokaisen marronin paino on vähintään 23g.
Ainesosat: marronit, sokeri, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Alustassa olevat marrons glacés säilyvät useita vuosia, kunhan laatikkoa ei avata.
Jokaisen marronin paino on vähintään 23g. Ainesosat: marronit, sokeri, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Koodi: 487
Nettopaino (g): 140
Bruttopaino (g): 250
Hinta sis. alv: 11.25
Se tuotetaan maidosta, joka on kerätty tietyiltä alueilta, kuten on säädetty DOP-sertifioidun pecorino-juuston hallintoa ja tuotantoa koskevassa asetuksessa.
Juuston hyytyminen tapahtuu lämpötilassa, joka vaihtelee 35 ja 38 °C välillä, ja juustohyytymän murskaamisen tulee olla maissinjyvän kokoista. Muoto voi painaa 1,000 kg:sta 3,500 kg:aan.
Tuotannossamme on noin 1,800 kg:n muoto, ja se kypsyy vähintään 120 päivän ajan.
Tuoksu on voimakas ja maku hienovaraisesti voimakas.
Maku: Intensiivinen
Aroma: Ominaista lampaanjuustolle, jossa on mustan oliivin aromi
Väri: Vaaleankeltainen, jossa tummia suonia mustasta oliivikermasta
Konsistenssi: Kova